O nama

Metalac je osnovan i krenuo je sa proizvodnjom 1993 god. Pored kvalitetne opreme, poštovanja dogovora, rokova i kapaciteta, takodje imamo i niske cene profesionalnih masina i opreme za proizvodnju peleta iz biomase. Do niskih cena masina i opreme nismo dosli uštedom na materijalu i kapacitetu, naprotiv, već konstantnim ulaganjem svoga skoro 20-godišnjeg iskustva u peletiranju i proizvodnji. Nasa politika je da ne pravimo najjeftinije masine i opremu, već najbolje masine i opremu za najmanje novca! Pored ličnog iskustva u proizvodnji masina i opreme za peletiranje biomase, pratimo i primenjujemo svetske tokove i tehologije u proizvodnji masina i opreme, kao i u tehnologiji peletiranja biomase. Metalac je 19 god. prisutan na trzistu proizvodnje masina za peletiranje. Sopstvenim kapacitetima, velikim iskustvom, ulaganjem u proizvodne kapacitete, sa velikom ponudom proizvoda danas se sa punim pravom možemo pohvaliti ozbiljnim i bogatim proizvodnim programom koji nas čini lako prepoznatljivim u svetu peletiranja.
Radno vreme pon-petak od 08-15h,
subotu i nedelju ne radimo.

75 Internaconalni sajam poljprivrede Novi Sad 2008.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metalac je vodeca firma u regionu za proizvodnju masina za peletiranje. Zbog kvaliteta i funkcionalnosti naših proizvoda koji su priznati na našem i okolnom tržištu, mogu se ravnopravno takmičiti sa proizvodima poznatih svetskih proizvodjača. U svom proizvodnom programu imamo preko 600 proizvoda.
Svakodnevno radimo na usavrsavanju proizvoda, vodeci racuna o ustedi energije i prilagodjavanju masina i opreme novim zahtevima i tehnologijama koje se menjaju iz dana u dan. Uspesno i brzo odgovaramo svakome zahtevu u proizvodnji peleta iz biomase. Radimo na osvajanju novih musterija i tržista, a pri tome zadržavamo postojece kupce. U zadnjih 8 god. izvoz nam cini 70-80% proizvodnje. Zbog naseg velikog truda, kvaliteta, znanja, iskustva, duze prisutnosti na trzistu dobitnici smo veceg broja raznih priznanja za kvalitet, inovaciju i poslovnost. U svemu nam je najbitnije zadovoljstvo nasih kupaca i njihovo poverenje koje imamo!

Želimo da se zahvalimo na saradnji svim saradnicima, partnerima, klijentima i buducim kupcima i iskreno se nadamo budućoj uspešnoj saradnji. Sa iskrenim poštovanjem svima želimo puno poslovnog uspeha u svom budućem radu. Hvala na poverenju.

S' poštovanjem
Ivan Ostojić

DOBITNICI SMO :

- Dve srebrne medalje za kvalitet
- 30 zlatnih medalja za kvalitet i inovaciju
- Povelje za kvalitet 2006, 2007, 2008
- 30 diploma za kvalitet masina I opreme
- 4 plakate kvaliteta
- Priznanje PROBIZNIS LIDER za 2009 god.
- Pehar Novosadskog sajma poljoprivrede za visok masinsko tehnoloski kvalitet masina i opreme

Višestruki dobitnik Zlatnih medalja za kvalitet
2000. god.
2001. god.
2002. god.
2003. god.
2004. god.
2005. god.
2006. god.
2007. god.
2008. god.
2009. god.
2010. god.
2011. god.
2012. god.